WE WANT YOU!

admin Geen onderdeel van een categorie Leave a Comment

We zijn weer op zoek naar nieuwe mensen die ons gezellige en gemotiveerde team willen versterken! Ons team bestaat uit +/- 25 jongeren (studenten en jongwerkenden) die op uiteenlopende wijze hun bijdrage leveren aan de organisatie. Dit doen zij allemaal naast hun studie of baan dus no worries: het is goed te combineren met je andere verplichtingen! Doordat we op projectbasis werken, kies je zelf wanneer je actief bent, voor welk project je je wilt inzetten én hoe je dat wilt doen.

Wat kun je doen?
Wij bieden je de kans om je in te zetten op een plek waar jij jouw kennis, talent en ervaringen optimaal kunt benutten. Iedereen is ergens goed in en iedereen kan dus een waardevol steentje bijdragen. Bijvoorbeeld met:
  • De projectorganisatie van een event. Hierbij kun je denken aan themas bedenken, acts of locaties uitzoeken en de coördinatie tijdens een evenement. Ook zijn we altijd op zoek naar projectleiders die ervaring hebben met projectorganisatie en een projectgroep goed kunnen aansturen.
  • De promotie, werving en/of marketing van de organisatie. Bijvoorbeeld het opstellen van een marketingplan of het bedenken van PR of naamsbekendheidsacties.
  • Redactiewerk. De redacteurs zijn jongeren die het leuk vinden om stukjes te schrijven voor onze website en nieuwsbrief en om onze social media (Facebook en Instagram) te onderhouden.
  • Fotografie en video.
  • De financiële gezondheid van de organisatie. Bijvoorbeeld door plaats te nemen in de kascontrole of te helpen bij het opstellen van begrotingen voor evenementen.
  • Branding en grafisch design.
Waarom?
  • Je breidt je landelijke netwerk uit (zowel op persoonlijk als professioneel vlak). Je leert heel veel Bosnische jongeren kennen uit heel Nederland, maar ook heb je contact met verschillende bedrijven en organisaties.
  • Ervaring opdoen en aan je CV werken. Mladi BiH is een professionele organisatie waar je veel kan leren op het gebied van samenwerken en projectorganisatie. Daarnaast is het ook de ideale plek om kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk te brengen. Daarmee doe je bij Mladi BiH aan CV building: je actief inzetten bij Mladi BiH wordt beloond met een getuigschrift waardoor de ervaringen die je opdoet je kunnen helpen bij je toekomstige sollicitaties.
  • Plek om je ideeën te realiseren. Mladi BiH heeft bereik én mankracht: we helpen je graag om jouw ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren.
  • Mladi BiH geeft je een platform om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de Bosnische gemeenschap in Nederland en aan Bosnië en Herzegovina.
We want you!
Wil jij je (Bosnische) netwerk uitbreiden, aan je CV werken en tegelijkertijd met een gezellig team aan Bosnische jongeren een waardevolle bijdrage leveren aan de Bosnische gemeenschap in zowel Nederland als Bosnië en Herzegovina? Dan zijn wij op zoek naar jou! Twijfel niet en sluit je bij ons aan.